Projektforløb
Lej en maler
Idéer og farvevalg
Tilstandsrapport
Garantiordning

Idéer og farvevalg

Farver påvirker dine rum, dine omgivelser og dig selv. Farver skal passe sammen, og de skal passe til rummet. Udvendigt skal farvesammensætningen passe til omgivelserne.

Når der vælges farver, er der mange overvejelser, der skal tages Det kan være svært at træffe de rigtige valg, som man vil være tilfreds med langt ud i fremtiden.

Vi hjælper gerne med idéer og rådgivning til farvevalg.


Farvernes påvirkning

Alle kender det. Det er svært at vælge farver til sit hjem. Hvis man vælger rigtigt, betyder det meget for lysten til at opholde sig i rummene. Det er derfor vigtigt, at man forsøger sig med alternativer og ikke bare sætter sig fast på én farve.

Prøv at male dit hus med din "mus" på www.dyrup.dk

Farver påvirker os - vores humør og arbejdsindsats. Derfor er de farver, vi omgiver os med så vigtige. Farverne kan være både kolde og varme - lyse og mørke, derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige farve.

Rød udstråler lidenskab, viljestyrke, frækhed og temperament. Rød er fuld af liv - pulsen stiger.

Grøn symboliserer vækst, liv og ungdom. Fremmer koncentrationen, skaber eftertænksomhed, gør én kritisk og gennemskuende. Grøn er håbets farve.

Blå udstråler ro, renhed, sandhed, ærlighed, orden og troskab. Blå er himles farve og den får pulsen til at falde - kalder på ro og fordybelse.
    
Gul udstråler inspiration, glæde, håb, liv, sundhed, kraft og energi. Gul er en varm og opmuntrende farve. Gul er solens farve - giver liv.

Hvid udstråler neutralitet, renhed. Hvid giver de "rigtige" farver deres karakter.

Sort udstråler alvor og saglighed - sluger alt lys


• Det koster ikke mere fordi man vælger at male med flere farver.

• Et gammelt køkken kan med nye flotte farver på mirakuløst vis, se nyt og spænende ud.

• Ring til malemesteren og få en snak om evt. dekorativ løsning.